2014. január 25., szombat

Kedves emberek!

Nem Új résszel érkeztem..Inkább tanulsággal ...Megmutatom milyen embereket kell tisztelni...


Ezek emberek , akiket a legjobban kell tisztelni...Mindenki ismeri azt az érzést amikor elveszt valamit..Állatot , kutyát, macskát...Ami a szívének nagyon-nagyon fáj, de érzed hogy még veled van.Akkor most képzeld el mit éreznek ,azok az emberek akik egy ismerősüket, családtagjukat vesztik el..Milyen érzés lehet , hogy nyugodtan ülsz a kanapén és várod hogy a férjed, apád, testvéred ,legjobb barátod, vagy esetleg barátod hívását...Megörülsz mikor meghallod hogy hívnak.A telefonhoz rohansz hogy halld a hangját.
Felveszed és izgatottan beleköszönsz...Egy ismeretlen hang  köszön vissza...Nem az akit vártál..Rákérdezel..Az ismeretlen hang vár egy kicsit...
-Kérem ne akadjon ki de Ő meghalt...
Meghalt..Nincs többé hogy átöleljen, megpusziljon... Nincs többé..A hangja..A szeme.. Az illata..Már elfejetheted..Napokig, hetekig sírsz..Majd depresszióba esel...Vagdosni kezded magad..Iszol..Majd drogozol...A fájdalom nem múlik el...Majd túl sok altatót veszel be és végleg kialszik az életed lángja..Meghaltál...
Katonák... Ők sz igazi emberek..Harcolnak a hazánkért.Te a te hazádért..Ezrek haltak meg azért hogy a jövőben, létezzen ez az ország/település ahol te élsz...Emberek hullottak, azért hogy te most ott élhess ahol vagy! Őket tisztelni kell!Tiszteljük meg őket reggel délben este..Köss egyességet az ellenségeiddel és maradjatok barátok örökre.. Ez ne vedd viccnek..A sírokat nem szabad bántani, mert az embereknek csak az maradt meg belőlük..
#R.I.P
 Veres Alexandra

Teljesen saját , kérlek névvel lopd :")!

2 megjegyzés:

  1. Basszus,pedig mondtad h csak akkor olvassam el ha sírni akarok...Ez nagyon szép lett,és teljesen igazad van,az ne ember aki ilyeneket csinál...Nagyon ügyes vagy :")

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen...Azért sikerült így mert gyenge pillanatomban vagyok :")

      Törlés